Semakan Keputusan SPM 2015 Calon 2014

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Untuk pengetahuan, semakan keputusan SPM 2015 telah dibuka secara online. Semakan keputusan SPM ini adalah bagi calon yang mengambil SPM tahun 2014 yang lepas.

Semakan SPM online 2014

Untuk membuat semakan secara online keputusan SPM 2014 anda. Anda hanya perlu ke aplikasi semakan yang disediakan oleh lembaga peperiksaan

Semak Keputusan SPM 2014 ( maklumat lanjut )

Keputusan SPM 2014/2015
Keputusan SPM 2014/2015

Semakan boleh dibuat dengan memasukkan no kad pengenalan masing-masing beserta dengan no angka giliran anda dan klik pada papar keputusan.

Selepas itu keputusan anda akan dipaparkan dibawah butang papar keputusan tadi. Untuk pengetahuan, keputusan yang diberi hanyalah makluman sahaja. Untuk mendapatkan slip SPM anda perlu ke institusi atau sekolah tempat anda menduduki peperiksaan sebelum ini.

Bagaimana keputusan yang anda terima? Gembira? Mendukacitakan? Walau apapun keputusan SPM yang anda dapat, bersyukurlah kerana itulah apa yang anda usahakan selama ini. Sekiranya kurang bernasib baik, cuba berusaha lebih gigih lagi, mungkin anda mempunyai rezeki lain yang masih belum cukup anda terokai. Selamat berjaya.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
  Subscribe  
Notify of