Semakan Keputusan SPM 2015 Calon 2014

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Untuk pengetahuan, semakan keputusan SPM 2015 telah dibuka secara online. Semakan keputusan SPM ini adalah bagi calon yang mengambil SPM tahun 2014 yang lepas.

Semakan SPM online 2014

Untuk membuat semakan secara online keputusan SPM 2014 anda. Anda hanya perlu ke aplikasi semakan yang disediakan oleh lembaga peperiksaan

Semak Keputusan SPM 2014 ( maklumat lanjut )

Keputusan SPM 2014/2015
Keputusan SPM 2014/2015

Semakan boleh dibuat dengan memasukkan no kad pengenalan masing-masing beserta dengan no angka giliran anda dan klik pada papar keputusan.

Selepas itu keputusan anda akan dipaparkan dibawah butang papar keputusan tadi. Untuk pengetahuan, keputusan yang diberi hanyalah makluman sahaja. Untuk mendapatkan slip SPM anda perlu ke institusi atau sekolah tempat anda menduduki peperiksaan sebelum ini.

Info Tambahan :  Cara Beli Pin UPU 2024/2025

Bagaimana keputusan yang anda terima? Gembira? Mendukacitakan? Walau apapun keputusan SPM yang anda dapat, bersyukurlah kerana itulah apa yang anda usahakan selama ini. Sekiranya kurang bernasib baik, cuba berusaha lebih gigih lagi, mungkin anda mempunyai rezeki lain yang masih belum cukup anda terokai. Selamat berjaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *