Semakan Panggilan Temuduga UiTM – Jun 2011

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Bagi yang telah memohon ke UiTM untuk program yang ada temuduga,

1) Program Ijazah Sarjana Muda
Semakan Keputusan Panggilan Temu Duga

  • Penerapan Semester Akhir Diploma UiTM/Kolej Bersekutu UiTM
  • Penerapan Pelajar Asasi UiTM/Trek Pantas UiTM
  • Lepasan STPM/Matrikulasi/Asasi/Diploma UiTM/ Diploma IPT
2) Program Diploma/Asasi TESL
Semakan Keputusan Panggilan Temu Duga

  • Program Diploma/Asasi TESL Sepenuh Masa
  • Penerapan Pelajar Pra Diploma Sains/Pra Diploma Perdagangan/Pra Diploma Perakaunan
3) Program Profesional
Semakan Keputusan Panggilan Temu Duga

  • Program AC150(CAT) dan AC160(CBA)
  • Lepasan STPM/Diploma/Ijazah Sarjana Muda/Setaraf
  • Penerapan Pelajar AC150(CAT) Ke Program AC551(ACCA)
  • Penerapan Semester Akhir Diploma UiTM/Ijazah Sarjana Muda UiTM

 

Anda boleh semak panggilan temuduga di klik sini

Semak

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marliana
Marliana
Guest
2 years ago

Saya nak tanya lah, kalau saya tak dapat hadir untuk temuduga adakah saya tidak akan mendapat tawaran Fakulti tersebut? Atau peluang untuk saya ke U tersebut tipis?

sandra
sandra
Guest
3 years ago

Salam tumpang tanya, sy betul2 buntu.. sy dapat temuduga asasi tesl di uitm ttpi xdapat hadir ats sbb tertentu, jika saya tidak hadir adakah akan menjejaskan permohonan asasi bahasa inggeris di uia? sebb dua dua asasi course yang sama, sy takut terjejas di uia jika sy xhadir tmuduga di uitm.. mohon pencerahan. Terima kasih..

najmi
najmi
Guest
6 years ago

Salam ..saya nak tanya,saya dapat interview uitm course seni reka secondd intake punya.kalau saya pergi interview for mencuba adakah pemohonan lain yg takda interview hilang ?

darina dary
Guest
6 years ago

assalam.. encik.. sy nk tnye.. sy dapat tawaran temu.duga bg bidang yg sy tk minat.. boleh ke sy tk pergi? n pemohonn penerapan yg lain akn diproses ke klau sy tk pergi? buntu sgt ni.. sy lpsan dip uitm..

Puteri Alia
Puteri Alia
Guest
6 years ago

salam, saya nak tanya, saya dapat temu duga UPU dari upm tapi saya mmg tak minat kos yang ditawarkan bachelor muzik so saya tak nak pegi interview tu sbb saya mmg xdak asas langsung dlm bidang tu, kalau saya tak pergi perlu ke saya buat surat atau call pihak upu mengatakan yg saya tak berminat ? dan akan ada effect tak untuk kos lain yg saya apply melalui upu tu ? mohon pencerahan

arissa
arissa
Guest
6 years ago

salam…sya nk tnya klau sya tidak hadir ke interview asasi tesl, adakah permohonan upu sya terbatal? asasi tesl adlah pilihan kdua sya..

syaheer
syaheer
Guest
8 years ago

salam saya baru dpt temuduga seni lukis & seni reka pilihan ke 2 . kalau saya tak pergi adakah kos lain diproses atau yg temuduga ini saja diorang tawarkan ?

hani
hani
Guest
8 years ago

Sy nak tanya,sy ada mohon asasi tesl sebagai pilihan kedua saya. Saya mendapat A utk subjek bahasa inggeris dan 5subjek teras utama(bm,bi,sejarah,pend islam,maths) juga cemerlang A+,cuma maths sy dapat D. Saya ingin bertanya adakah kerana result maths sy yg D tu telah menutup peluang utk asasi tesl ni? Tapi yg ironinya kawan sy dapat bilangan A sama seperti saya malahan Englsh dia A- and dia dpt tawaran tenuduga tu. Kenapa sy tak dpt sedangkn result english sy better dari dia?Berminat sgt nak asasi tesl ni tp takde rezeki.

QStaff1
Editor
Reply to  hani
8 years ago

rumit kalau nak bincang hal ni…mungkin hani kalah dari segi pencapaian kokurikulum atau meritnya.

muhammad aqil
muhammad aqil
Guest
8 years ago

salam.. saya dpat panggilan temuduga bagi khursus pilihan kedua..
saya mmg tidak berminat terhadap pilihan kedua tersebut..
sekiranya saya tidak hadir temuduga tersebut..
adakah permohonan saya dalam khursus lain akan trus diproses???
harap dapat memberi jawapan secepat mungkin..

QStaff1
Editor
Reply to  muhammad aqil
8 years ago

Salam.. tak apa..yang lain akan juga diproses.

mimiey92
mimiey92
Guest
8 years ago

salam..nk tny, program degree sumer 2 yg bertemuduga kah?
maknanye dh xde lg k semakan slain 2?

ashraf aidid
ashraf aidid
Guest
9 years ago

salam,saya sedang mmohon pngambilan kedua uitm(desember2011 for diploma) ,for the first choice,saya letak program komunikasi dan media (masscom),as we know,program tu kan program bertemuduga,so how can i know when the interview would be held and lokasi temuduga tu..biasanya temuduga dip.masscom ni diadakan di mana ya?
i realy need ur favour,please reply,tq…..

Farhan
Farhan
Guest
9 years ago

Saya dpt program yg sy tidak berapa minat. Saya nak engineering kat uitm tp dapat mass comm. Boleh ke saya buat rayuan utk tukar? Ada cara tak utk saya tukar program yg ditawarkan?

aminur
aminur
Guest
9 years ago

salam.tumpg tnye,prgrm ijazah sarjana muda farmasi uitm ad tmuduga x?sape2 ad jwpn?

Syahreena
Syahreena
Guest
9 years ago

program ape je yg ada temuduga..boleh saya tahu?

Farhan
Farhan
Guest
9 years ago

Tumpang tanya, masa saya isi borang upu, saya letak komunikasi & media pd pilihan pertama (perlu temuduga), seni reka pilihan kedua (perlu temuduga), dan yang seterusnya program2 yg tidak perlu temuduga. Saya dpt utk temuduga komunikasi & media di UITM dan saya dah pun hadir temuduga tu 16 hb april hari tu. Soalan saya, pemohonan saya utk ambilan julai ni dah tamat di situ saja ke? Adakah pmohonan saya utk program yg tidak btemuduga masih diproses sbb sekarang saya mgharapkan saya dapat program kejuruteraan di uitm(pilihan ketiga saya)? Atau memang pemohonan saya utk pilihan yg lain2 sudah ditutup? Terima kasih.

Farhan
Farhan
Guest
Reply to  fiziesss
9 years ago

Okay, saya dah faham. Terima kasih banyak2 jawab soalan saya. Salam.

QQ
QQ
Guest
9 years ago

Maaf mngangu..abe g nk tmpang tnya leh x?sy da buat utk smakan uitm n xdpat..adkah lps ni sy mmg xdpat utk mmasuki uitm?

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x