Semakan , Penempatan dan Borang Semasa PLKN Online 2013

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:
Semakan , Penempatan dan Borang Semasa PLKN Online 2013 1

PLKN

Program Latihan Khidmat Negara merupakan satu bentuk latihan yang baik kepada perkembangan positif remaja dalam membentuk peribadi. Dalam urusan PLKN dan urusan penyertaan, beberapa perkara perlu diambil perhatian terutama penempatan, panggilan dan juga borang-borang berkaitan penyertaan. Jika di rujuk di Laman Rasmi PLKN terdapat maklumat-maklumat penting semasa yang perlu diambil perhatian oleh bakal pelatih PLKN seperti :

Info Tambahan :  MARA : Program Penajaan Pengajian Tertiari (TESTP) 2021

Diharapkan, pelatih berkaitan menyemak status dan penempatan semasa mereka dan juga perkara peting perlu diambil perhatian demi kelancaran urusan pendaftaran dan penyertaan PLKN mereka. Sekian Terima Kasih.

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marrielyn
Marrielyn
Guest
7 years ago

Saya telah terpilih untuk mengikuti PLKN Siri/9 2012, namun saya telah menangguhkannya kerana bakal menduduki SPM. Bagaimanakah caranya untuk mengetahui jika saya dipanggil semula?
Terima kasih.

ramalinggam
ramalinggam
Guest
8 years ago

Saya sudah dapat plkn 2012… tempat baling…sebab dulusaya belajarspm pasai itu I tak blh pi plkn…lagi saya sudah rayuaansamasekolahsaya tahun inisaya kenalblhmasuk siri bln ogos ini..tlg…