Semakan , Penempatan dan Borang Semasa PLKN Online 2013

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
PLKN

Program Latihan Khidmat Negara merupakan satu bentuk latihan yang baik kepada perkembangan positif remaja dalam membentuk peribadi. Dalam urusan PLKN dan urusan penyertaan, beberapa perkara perlu diambil perhatian terutama penempatan, panggilan dan juga borang-borang berkaitan penyertaan. Jika di rujuk di Laman Rasmi PLKN terdapat maklumat-maklumat penting semasa yang perlu diambil perhatian oleh bakal pelatih PLKN seperti :

Diharapkan, pelatih berkaitan menyemak status dan penempatan semasa mereka dan juga perkara peting perlu diambil perhatian demi kelancaran urusan pendaftaran dan penyertaan PLKN mereka. Sekian Terima Kasih.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

2
Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Marrielynramalinggam Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Marrielyn
Guest
Marrielyn

Saya telah terpilih untuk mengikuti PLKN Siri/9 2012, namun saya telah menangguhkannya kerana bakal menduduki SPM. Bagaimanakah caranya untuk mengetahui jika saya dipanggil semula?
Terima kasih.

ramalinggam
Guest
ramalinggam

Saya sudah dapat plkn 2012… tempat baling…sebab dulusaya belajarspm pasai itu I tak blh pi plkn…lagi saya sudah rayuaansamasekolahsaya tahun inisaya kenalblhmasuk siri bln ogos ini..tlg…