Semakan , Penempatan dan Borang Semasa PLKN Online 2013

2
3
PLKN

Program Latihan Khidmat Negara merupakan satu bentuk latihan yang baik kepada perkembangan positif remaja dalam membentuk peribadi. Dalam urusan PLKN dan urusan penyertaan, beberapa perkara perlu diambil perhatian terutama penempatan, panggilan dan juga borang-borang berkaitan penyertaan. Jika di rujuk di Laman Rasmi PLKN terdapat maklumat-maklumat penting semasa yang perlu diambil perhatian oleh bakal pelatih PLKN seperti :

Baca Juga :  Tarikh Gaji Penjawat Awam 2017

Diharapkan, pelatih berkaitan menyemak status dan penempatan semasa mereka dan juga perkara peting perlu diambil perhatian demi kelancaran urusan pendaftaran dan penyertaan PLKN mereka. Sekian Terima Kasih.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Panduan Percuma, Teknik Pendapatan Sampingan 4-5 angka Sebulan 

2 COMMENTS

  1. Saya telah terpilih untuk mengikuti PLKN Siri/9 2012, namun saya telah menangguhkannya kerana bakal menduduki SPM. Bagaimanakah caranya untuk mengetahui jika saya dipanggil semula?
    Terima kasih.

  2. Saya sudah dapat plkn 2012… tempat baling…sebab dulusaya belajarspm pasai itu I tak blh pi plkn…lagi saya sudah rayuaansamasekolahsaya tahun inisaya kenalblhmasuk siri bln ogos ini..tlg…

Apa Komen Anda :