Semakan PLKN 2013 Siri 10 Khidmat Negara

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:
Semakan PLKN 2013 Siri 10 Khidmat Negara 1
Semakan PLKN 2013

Info semakan PLKN Online 2013 ini adalah bagi Program Latihan Khidmat Negara tahun 2013. Semakan PLKN 2013 untuk siri 10 ini boleh disemak secara online bagi mereka yang berkaitan dan semestinya perlu menghadirkan diri kecuali yang betul-betul bersebab melalui pengesahan dari institusi yang ditetapkan. Untuk membuat semakan nama calon PLKN 2013 ini calon boleh membuat semakan secara online menurut 3 pautan yang disertakan melalui laman rasmi Khidmat Negara .

Cara membuat semakan PLKN 2013

Untuk membuat semakan boleh terus ke pautan dibawah :

Info Tambahan :  Pengalaman Belajar Luar Negara: 6 Kelebihan dan Kekangan

Diharapkan bagi yang ingin menyertai PLKN dapat ditawarkan. Bagi yang tidak berminat tetapi namanya tersenarai perlulah menerimanya dengan hati terbuka dan bersedia belajar untuk menyesuaikan diri ketika PLKN nanti. Bagi yang mempunyai masalah tidak dapat menyertai PLKN, bolehlah membuat rayuan melalui borang yang disediakan di Portal Rasmi PLKN ataupun boleh belajar prosedur membuat rayuan melalui maklumat kami sebelum ini. Semoga Semakan PLKN 2013 ini membantu sedikit sebanyak maklumat calon-calon PLKN 2013. Selamat mengikuti Program PLKN 2013.

7 thoughts on “Semakan PLKN 2013 Siri 10 Khidmat Negara”

  1. sya ada saudara,nm dia shahrul..sepatutny dia mgikuti program ini pd 4 hribulan.iaitu hr nie..tpi diA tidak mndapat surat drpada pihak plkn.. walaupun sudah mncari dkat post office..sy semak nm dia mggunakn internat.dan nm dia trdapat untuk mgikuti program trsebut hri ini…bgaimn???

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top