Semakan Temuduga Kursus Perguruan KPLSPM 2011 – Jun 2011

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Update Terbaru : 13/4/11 – Semakan temuduga klik sini

Bagi calon lepasan SPM yang memohon untuk menjadi guru melalui Kursus Perguruan Lepasan SPM, Semakan permohonan temuduga mulai dibuka pada 12 April 2011

Anda perlu melayari Aplikasi online

Untu maklumat lebih lanjut dan tepat anda dinasihatkan melihat IKLAN PENUH

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fiza
fiza
Guest
9 years ago

tmuduga terbuka bila kluar ? sma juga dgn yg lain ka ?

zetty
zetty
Guest
9 years ago

salam, saye dapat tapi baru tau hari ni!! rumah xde internet!!! adoiyai.. agk2 boley tak mintak reschedule temuduga? dah lambat sngt2 ni..

rugi betolll laaa dah dpt rezeki tp terlepas pulakk..

Leang Siu Looi
Leang Siu Looi
Guest
Reply to  fiziesss
9 years ago

Saya membuat permohonan pada bulam April, dari mana saya boleh tahu saya telah berjaya atas permohonan saya

qilhan lozafa
Guest
9 years ago

:yes: :handshake:

mir
mir
Guest
9 years ago

klu kita x boleh msuk maktab,maknanye kta di reject kan!!!persoalan di sini,rayuan x akn lg dibuka krana kptusan nya muktamab but kita msh lgkah utk apply!!!klu nak apply maktab nie,bilakah twaran maktab ini akn dibuka semula bagi lepasan spm 2010 nie???adakah kena tunggu tahun depan,..

aon
aon
Guest
9 years ago

kompom k da tade pemohonan kedue? adoi. mlepas la sy. trngin sgt na msk mktab. :pain:

fazsya
fazsya
Guest
9 years ago

salam..nk tnye..sy mohon maktab n mintak bi dgn muzik..sy dpat tmuduge mktab nie bhgian muzik pend. rndah..sy isi nie pon lbey kurg je sbb x trfikir bley dpt..msalahnye skg nie, mse spm sy x amek subjek muzik dan xde pngalamn dlm bidang muzik..boleh ke sy amek kos nie??

marsanda
marsanda
Guest
9 years ago

aslmkm..sy nak bt rayuan,,bleh ka 2???n cm mn??mn yg patut sy layari??

elya
elya
Guest
9 years ago

bile blh semak nie????

shukry
shukry
Guest
9 years ago

salam…nk check kputusan maktab kt laman web nper???

faizee
faizee
Guest
9 years ago

abang saya satu hari suntuk dari pagi sampai petang tak dapat cek pun keputusan temu duga :pissedoff:

adrennur hidayah
adrennur hidayah
Guest
9 years ago

cmna nk semak intrview kplspm ni….ada link x???awat xleh bkak pun…xlarat ulang alik g cc da…

izzat ramadhan
izzat ramadhan
Guest
9 years ago

cmne nk check nie???nape x boleh pown….

alyn
alyn
Guest
9 years ago

nape tak bole nak cek lg semakan tenmuduga ?

zafran
zafran
Guest
9 years ago

Semakan kursus perguruan KPLSPM masih belum ada lagi – kata jam 3.00 petang, tak ada pun!.. agaknya sampai bila nak tunggu..

ali,,
ali,,
Guest
9 years ago

erm,,,ble nk boleh check ni,,byk kli cbe x leh,,ce cite ce cite

Gezmo
Gezmo
Guest
9 years ago

?:-) ?:-) ?:-) Saya tidak tahu macam mana hendak semak keputusannya. Sekarang, sudah pukul 3. Ke website mana saya perlu pergi?

fatin
fatin
Guest
9 years ago

kalo x lepas syarat boleh masuk x?? ade pertimbangan?

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x