Semakan Temuduga Kursus Perguruan KPLSPM 2011 – Jun 2011

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Update Terbaru : 13/4/11 – Semakan temuduga klik sini

Bagi calon lepasan SPM yang memohon untuk menjadi guru melalui Kursus Perguruan Lepasan SPM, Semakan permohonan temuduga mulai dibuka pada 12 April 2011

Anda perlu melayari Aplikasi online

Untu maklumat lebih lanjut dan tepat anda dinasihatkan melihat IKLAN PENUH

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

36
Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
17 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
fizaLeang Siu Looizettyqilhan lozafamir Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
fiza
Guest
fiza

tmuduga terbuka bila kluar ? sma juga dgn yg lain ka ?

zetty
Guest
zetty

salam, saye dapat tapi baru tau hari ni!! rumah xde internet!!! adoiyai.. agk2 boley tak mintak reschedule temuduga? dah lambat sngt2 ni..

rugi betolll laaa dah dpt rezeki tp terlepas pulakk..

qilhan lozafa
Guest

:yes: :handshake:

mir
Guest
mir

klu kita x boleh msuk maktab,maknanye kta di reject kan!!!persoalan di sini,rayuan x akn lg dibuka krana kptusan nya muktamab but kita msh lgkah utk apply!!!klu nak apply maktab nie,bilakah twaran maktab ini akn dibuka semula bagi lepasan spm 2010 nie???adakah kena tunggu tahun depan,..

aon
Guest
aon

kompom k da tade pemohonan kedue? adoi. mlepas la sy. trngin sgt na msk mktab. :pain:

fazsya
Guest
fazsya

salam..nk tnye..sy mohon maktab n mintak bi dgn muzik..sy dpat tmuduge mktab nie bhgian muzik pend. rndah..sy isi nie pon lbey kurg je sbb x trfikir bley dpt..msalahnye skg nie, mse spm sy x amek subjek muzik dan xde pngalamn dlm bidang muzik..boleh ke sy amek kos nie??

marsanda
Guest
marsanda

aslmkm..sy nak bt rayuan,,bleh ka 2???n cm mn??mn yg patut sy layari??

elya
Guest
elya

bile blh semak nie????

shukry
Guest
shukry

salam…nk check kputusan maktab kt laman web nper???

faizee
Guest
faizee

abang saya satu hari suntuk dari pagi sampai petang tak dapat cek pun keputusan temu duga :pissedoff:

adrennur hidayah
Guest
adrennur hidayah

cmna nk semak intrview kplspm ni….ada link x???awat xleh bkak pun…xlarat ulang alik g cc da…

izzat ramadhan
Guest
izzat ramadhan

cmne nk check nie???nape x boleh pown….

alyn
Guest
alyn

nape tak bole nak cek lg semakan tenmuduga ?

zafran
Guest
zafran

Semakan kursus perguruan KPLSPM masih belum ada lagi – kata jam 3.00 petang, tak ada pun!.. agaknya sampai bila nak tunggu..

ali,,
Guest
ali,,

erm,,,ble nk boleh check ni,,byk kli cbe x leh,,ce cite ce cite

Gezmo
Guest
Gezmo

?:-) ?:-) ?:-) Saya tidak tahu macam mana hendak semak keputusannya. Sekarang, sudah pukul 3. Ke website mana saya perlu pergi?

fatin
Guest
fatin

kalo x lepas syarat boleh masuk x?? ade pertimbangan?