Semakan Temuduga Kursus Perguruan KPLSPM 2011 – Jun 2011

36
1

Update Terbaru : 13/4/11 – Semakan temuduga klik sini

Bagi calon lepasan SPM yang memohon untuk menjadi guru melalui Kursus Perguruan Lepasan SPM, Semakan permohonan temuduga mulai dibuka pada 12 April 2011

Anda perlu melayari Aplikasi online

Untu maklumat lebih lanjut dan tepat anda dinasihatkan melihat IKLAN PENUH

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Panduan Percuma, Teknik Pendapatan Sampingan 4-5 angka Sebulan 

36 COMMENTS

  1. salam, saye dapat tapi baru tau hari ni!! rumah xde internet!!! adoiyai.. agk2 boley tak mintak reschedule temuduga? dah lambat sngt2 ni..

    rugi betolll laaa dah dpt rezeki tp terlepas pulakk..

  2. klu kita x boleh msuk maktab,maknanye kta di reject kan!!!persoalan di sini,rayuan x akn lg dibuka krana kptusan nya muktamab but kita msh lgkah utk apply!!!klu nak apply maktab nie,bilakah twaran maktab ini akn dibuka semula bagi lepasan spm 2010 nie???adakah kena tunggu tahun depan,..

  3. salam..nk tnye..sy mohon maktab n mintak bi dgn muzik..sy dpat tmuduge mktab nie bhgian muzik pend. rndah..sy isi nie pon lbey kurg je sbb x trfikir bley dpt..msalahnye skg nie, mse spm sy x amek subjek muzik dan xde pngalamn dlm bidang muzik..boleh ke sy amek kos nie??

    • wslam..marsanda..kalau ikut lepas2..takde rayuan yang dibuka..sebab ramai sangat yg mohon..jadi cubalah lagi utk masuk melalui saluran lain jadi guru. : ( maaf la yer..

  4. Semakan kursus perguruan KPLSPM masih belum ada lagi – kata jam 3.00 petang, tak ada pun!.. agaknya sampai bila nak tunggu..

  5. ?:-) ?:-) ?:-) Saya tidak tahu macam mana hendak semak keputusannya. Sekarang, sudah pukul 3. Ke website mana saya perlu pergi?

Apa Komen Anda :