Semakan Temuduga Perguruan PISMP 2013

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
KPM

Info ringkas ini bagi memaklumkan, semakan panggilan temuduga untuk Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan Dengan Kepujian PISMP Ambilan Jun 2013 telah dibuka. Semakan telah dibuka mulai hari ini dan semakan boleh dibuat secara online.

Semakan Online PISMP 2013

Semakan hari ini yang dibuka adalah bagi keputusan berjaya tapisan kelayakan dan perlu dinilai berdasarkan kritiria temuduga. Untuk membuat semakan panggilan temuduga boleh terus ke Laman Rasmi Kementerian Pelajaran KPM atau Terus ke aplikasi Semakan di alamat : http://apps.moe.gov.my/smg/02/020002/kplspm2013/temuduga/login.cfm

Semakan paggilan temuduga boleh dibuat dengan memasukkan no kad pengenalan masing-masing dan klik pada butang semak yang disediakan. Kad pengenalan yang dimasukkan tidak perlu ditaip – hanya memasukkan nombor sahaja.

Setelah semakan dibuat, sekiranya berjaya surat tawaran temuduga akan dipaparkan dan sila ambil perhatian kepada dokumen perlu dan tindakan segera yang perlu disediakan sebelum menghadiri temuduga. Perlu diingatkan, tarikh dan masa temuduga juga perlu diambil perhatian pastikan datang awal ke pusat temuduga yang ditetapkan untuk mengelakkan sebarang kesulitan.  Semoga berjaya dalam temuduga PISMP nanti.

Ringkasan Kandungan

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
  Subscribe  
Notify of