Sesi Taklimat Kolej Yayasan Sabah 2011

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Mengikut surat yang diberikan kepada saya diarahkan supaya menyebarkan bahawa satu sesi taklimat akan dibuat oleh Kolej Yayasan Sabah di kawasan Kudat Sabah

Terlebih dahulu, sebagai pengenalan Kolej Yayasan sabah mempunyai misinya tersendiri iaitu Menawarkan Peluang-Peluang Pendidikan Yang Berkualiti Tinggi Dan Mesra Industri Selaras Dengan Misi Kumpulan Yayasan Sabah Untuk Meningkatkan Kualiti Kehidupan Rakyat Malaysia Yang Bermastautin Di Negeri Sabah, Halatuju Negeri Dalam Bidang Pertanian, Pembuatan Dan Pelancongan Dan Wawasan 2020 Negara.

Mengikut makluman dari rakyat tempatan bahawa KYS ini adalah berkaitan dengan Yayasan Negeri Sabah dan banyak memberikan bantuan biasiswa, panduan pendidikan dan latihan dan membantu kebajikan pelajar-pelajar yang terpilih.

Oleh itu satu takimat dari Kolej Yayasan Sabah dibuat di :

Tempat : Dewan SMK Matunggong, Kudat

Tarikh : 12 Mac 2011

Masa : 8.30 pagi – 11.30 pagi

Sasaran : Semua pelajar lepasan SPM, tingkatan 5 kini dan tingkatan 4 bagi kawasan berhampiran termasuk Matunggong, sikuati, kota marudu.

Masuk percuma

Minta disebarkan

Sila rujuk aktiviti terkini di Laman web Kolej Yayasan Sabah untuk maklumat lanjut.

Harap Maklum

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments