Tarikh keputusan STPM 2013/ 2014

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
KPM

Untuk makluman, keputusan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia STPM 2013 akan dikeluarkan esok.  Mungkin keputusan ini ditunggu oleh pelajar kerana ia merupakan peperiksaan yang penting untuk menentukan kemasukan ke peringkat Ijazah Sarjana Muda.

[quote]Keputusan STPM 19 Mac 2014[/quote]

Untuk mengambil keputusan peperiksaan, calon boleh mengambil keputusan masing-masing pada 19 Mac 2014 di sekolah masing-masing mulai jam 12 tengahari., Untuk calon individu bolehlah memperolehnya melalui pos.

Semakan STPM secara SMS

Bagi memudahkan proses semakan, semakan STPM menggunakan SMS juga disediakan. Semakan SMS boleh dibuat dengan menaip STPM RESULT< jarak >< No. Kad Pengenalan> dan hantarkannya ke 15888 juga boleh menyemak ditalian dengan melayari portal Majlis Peperiksaan Malaysia http://www.mpm.edu.my/ mulai 12 tengahari.

Menurut Sumber , peperiksaan STPM tahun 2013 mempunyai calon seramai 54,214 orang calon hadir menduduki peperiksaan yang berjalan di 773 buah pusat peperiksaan seluruh Negara.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here