Tarikh keputusan STPM 2013/ 2014

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

KPM

Untuk makluman, keputusan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia STPM 2013 akan dikeluarkan esok.  Mungkin keputusan ini ditunggu oleh pelajar kerana ia merupakan peperiksaan yang penting untuk menentukan kemasukan ke peringkat Ijazah Sarjana Muda.

[quote]Keputusan STPM 19 Mac 2014[/quote]

Untuk mengambil keputusan peperiksaan, calon boleh mengambil keputusan masing-masing pada 19 Mac 2014 di sekolah masing-masing mulai jam 12 tengahari., Untuk calon individu bolehlah memperolehnya melalui pos.

Semakan STPM secara SMS

Bagi memudahkan proses semakan, semakan STPM menggunakan SMS juga disediakan. Semakan SMS boleh dibuat dengan menaip STPM RESULT< jarak >< No. Kad Pengenalan> dan hantarkannya ke 15888 juga boleh menyemak ditalian dengan melayari portal Majlis Peperiksaan Malaysia http://www.mpm.edu.my/ mulai 12 tengahari.

Menurut Sumber , peperiksaan STPM tahun 2013 mempunyai calon seramai 54,214 orang calon hadir menduduki peperiksaan yang berjalan di 773 buah pusat peperiksaan seluruh Negara.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x