Tarikh Pembayaran Bonus dan Pekeliling SBPA 2012

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Tarikh Pembayaran Bonus Disember 2011

Tarikh Pembayaran Bonus dan Pekeliling SBPA 2012 1
Pembayaran bonus dan pekeliling SBPA

Menurut sumber yang boleh dipercayai dan pertanyaan yang diajukan tentang tarikh pembayaran bonus bagi akhir tahun disember 2011 ini, Oleh demikian, maklumat yang diterima memberikan tarikh pembayaran gaji dan bonus penjawat awam akan dilakukan pada 19 Disember 2011 iaitu pada hari isnin. Bayaran bonus minima RM 500 ini juga akan diberikan bersama gaji bulan Disember bagi meringankan beban ibu bapa bekenaan perbelanjaan awal tahun menghadapi tahun dan persekolahan anak.

Tarikh Keluar Pekeliling Sistem Saraan Baru SBPA 2012

Menurut sumber memberi jangkaan Pekeliling SBPA Sistem Saraan Baru 2012 yang mana menerangkan sistem gaji baru untuk kakitangan awam akan diumumkan melalui beberapa laman rasmi kerajaan pada 8 Disember 2011 yang mana ia merangkumi perkhidmatan Penjawat Awam, Umum, Guru dan PDRM. Walaubagaimanapun tarikh yang dinyatakan merupakan sumber yang tidak rasmi. Update tentang pekeliling baru SBPA akan cuba dipanjangkan di laman ini bila keluar nanti.

Info Tambahan :  Permohonan UPU 2024 dan Tarikh penting UPU

Diaharapkan anggaran dan tarikh-tarikh yang diberikan bekenaan tarikh pembayaran bonus kakitangan kerajaan 2011 dan juga pekeliling Sisitem Saraan Baru SBPA bagi tahun 2012 ini menjawab pertanyaan yang diajukan oleh pelawat. Maklumat ini sedikit sebanyak memberi gambaran bila ia akan dikeluarkan dan membantu dalam perancangan seharian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *