Tarikh Penting dan Kelendar MUET Tahun 2014

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Print this page
Print

Bagi pelajar yang akan mengambil MUET tahun 2014, beberapa tarikh penting dan jadual pelaksanaan mula disertakan dibawah mungkin dapat membantu. Untuk pendaftaran MUET sesi julai ia akan dibuka pada 16 Januari 2014 dan bagi sesi November pada 5 Mei.

Untuk ujian speaking ia akan mula dibuat pada bulan fabuari bagi sesi mac dan jun bagi sesi julai dan oktober 2014 bagi sesi November. Bagi tarikh ujian bertulis MUET pula adalah pada 8 mac 2014 bagi sesi mac, 5 julai 2014 bagi sesi julai dan 8 november 2014 bagi sesi November.

Baca Juga :  Permohonan KPLI Akan Dibuka Jelas KPM

Muat Turun Jadual dan Tarikh penting MUET 2014

Klik Sini untuk muat turun dan print jadual tarikh pendaftaran dan ujian MUET 2014.

Klik sini untuk muat turun dan print jadual tarikh peperiksaan STPM 2014

Diharapkan bagi yang mengambil peperiksaan bersedia dengan pendaftaran dan ujian yang bakjal dilaksanakan nanti kerana MUET juga adalah penting untuk kemasukan ke Institusi pengajian tinggi.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

1 COMMENT

  1. salam..saya baru bli no pin tok daftar muet sesi julai 2014 pada hari ni 17 jan 2014..tapi kat resit bsn tu no pin untuk permohonan menduduki muet sesi mac 2014.saye dah tanye orng bank tu balik boleh ke sbb gne no pin ni sbb saya nak dafter muet sesi julai..die kata kami tak tahu pape pasal jadual muet ni.kami hanye jual no pin sahaja,,saya dah try daftar guna no pin tu tapi x boleh,,sistem kate sila masukkan no pin yang betol..cam ne ye?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here