Tarikh Penting, Rayuan UPU dan Semakan/ permohonan ke USM

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Sebenarnya kami juga banyak menerima persoalan berkaitan rayuan UPU dan ada juga yang menyuarakan kebimbangan takut terlepas perkara-perkara penting dalam urusan dalam permohonan ke Universiti baik lepasan SPM atau STPM/ Setaraf.

Setelah beberapa kali membantu, kami dapati kebanyakan yang ketinggalan maklumat penting permohonan adalah disebabkan mereka jarang mengikuti tarikh penting permohonan dengan baik dan kerap. Sekiranya anda selalu mengikuti tarikh penting permohonan anda mungkin lebih cepat mengetahui sesuatu berita berkaitan permohonan dan memudahkan urusan anda merancang pemilihan halatuju.

Tarikh Penting

Selain itu juga, pemohon kemasukan USM juga masih tidak mengetahui dimana harus dirujuk tarikh atau berita penting permohonan mereka. Oleh demikian, kami sertakan dibawah pautan laman rasmi penting untuk anda rujuk bagi mengelak anda ketinggalan maklumat berkaitan permohonan.

Laman rasmi yang kami berikan diatas sentiasa dikemaskini maklumatnya. Oleh demikian, sekiranya anda tidak mahu ketinggalan hal yang berkaitan permohonan USM atau tarikh penting UPU anda seharusnya selalu merujuk laman yag diberikan diatas. Selain itu, kesempatan ini juga ingin diingatkan bahawa kepada pelajarlepasan SPM/ setaraf  yang masih lagi belum membuat rayuan masih lagi berkesempatan berbuat demikian sebelum 25 mei ini.

Semoga urusan permohonan anda ke Universiti dipermudahkan dan anda memperoleh kejayaan.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

Komen/ Pertanyaan Anda?

avatar
  Subscribe  
Notify of