Tarikh Permohonan Sekolah Teknik dan Vokasional 2015

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Ramai juga yang bertanya bila permohonan sekolah teknik dan vokasional. Mungkin ketika ini belum ada berita berkaitan tarikh permohonan Sekolah Teknik dan Vokasional dibuka menyebabkan masih ramai tertanya-tanya. Kebetulan kini peperiksaan PT3 dah tamat dan ramai yang masih tercari-cari haluan dan permohonan untuk meyambung pengajian.

[highlight]Update 2 nov 2014 : Permohonan Kolej Vokasional dan sekolah teknik 2015  Telah dibuka ( Maklumat lanjut )[/highlight]

Sebenarnya belum ada lagi maklumat rasmi dalam media internet tentang permohonan tersebut. Oleh itu, saya ada mendapat maklumat dari salah seorang yang berkaitan dengan bidang teknik dan vokasional ini bekenaan tarikh permohonan. Menurut individu tersebut, maklumat tarikh permohonan yang dimaklumkan adalah dari Bahagian Teknik dan Vokasional sendiri.

Tarikh Permohonan Teknik dan Vokasional

    • Tarikh keluar iklan di Akhbar : 2 November 2014
    • Permohonan Online : 3 November 2014

    Cadangan

    • Tarikh Pendaftaran Kolej Vokasional : 12 Januari 2015
    • Tarikh Pendaftaran SM Teknik : 26 Januari 2015

Tarikh adalah tertakhluk pada perubahan, namun begitu, bagi yang tertanya-tanya sebelum ini diharap terjawab dan boleh membuat perancangan bila hendak memohon nanti. Semoga berjaya dan menjadi seorang yang berkemahiran tinggi nanti.

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here