Temuduga Terbuka Skim Latihan 1 Malaysia 2017

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Satu maklumat menarik untuk dikongsi, satu temuduga terbuka Skim Latihan 1 Malaysia dibuka bulan febuari nanti. Apa yang menarik, temuduga terus diadakan untuk memenuhi bidang pekerjaan ataupun latihan kemahiran yang ada. Terdapat lebih dari 25,000 peluang pekerjaan dan latihan terbuka untuk semua tahap kelulusan.

Pada penganjuran ini juga terdiri dari banyak syarikat-syarikat gergasi dari GLC dan swasta akan menawarkan peluang latihan dan pekerjaan untuk semua peringkat kelulusan dari peringkat Sijil sehingga ke peringkat Ijazah.

Maklumat Penganjuran Skim LatihanĀ  1 Malaysia

Program Temu Duga Terbuka Skim Latihan 1Malaysia (SL1M) Peringkat Zon Tengah 2017
Tempoh / Tarikh 21 dan 22 Februari 2017 ( dibuka 7.30 Pagi )
Tempat Dewan Tun Razak 3 & 4, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur.
Skim Latihan 1 Malaysia

Skim Latihan 1 Malaysia

Peluang ini dilihat baik kerana bukan mudah untuk bertemu sendiri secara dekat dengan majkan-majikan yang mencari pekerja. Pengumpulan majikan yang ramai boleh memberi peluang calon untuk memilih yang terbaik sesuai dengan kelayakan dan minat.

Selain itu juga, kemudahan mencari peluang latihan terutama latihan kemahiran membantu pembentukan usahawan yang mampu menjana pendapatan sendiri serta kehidupan yang lebuh baik. Pastinya penganjuran seperti ini menawarkan pakej, serta keistimewaan lain seperti yuran yang lebih rendah atau bonus-bonus menarik. Diharapkan peserta yang masih belum mendapatkan kerja atau mencari kerja yang lebih baik dapat hadir.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments