Terima Kasih Innity Kerana Sudi Menerima Xpresi

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:
Terima Kasih Innity Kerana Sudi Menerima Xpresi 1
Satu penghargaan dan semangat

Hari ini merupakan hari yang cukup mengembirakan serta kejutan kepada saya dalam berblog lebih dari 2 tahun. Gembira sebab satu permulaan dan nafas baru untuk lebih aktif dan bersemangat dalam mendidik, menyebarkan informasi kepada sahabat xpresi.

Kisah gembira ini bermula apabila saya ingin mencuba untuk memohon kerjasama iklan dengan pihak Innity semalam. Kenapa yang saya gembira sangat dapat kerjasama iklan dengan innity ni? Untuk pengetahuan sahabat, bukan senang untuk diterima sebagai rakan kerjasama iklan dengan innity ni. Sebab ia mengenakan syarat yang agak ketat terutama memerlukan minima 20,000 orang atau unic visitor mengunjung blog kita sebulan dan 100,000 page view dalam sebulan.

Sebenarnya ramai blogger yang mohon..tapi ramai juga yang tidak memenuhi syarat dan ditolak pemohonannya. Oleh kerana itu, bagi saya dan sesetengah blogger lain sangat menghargai penerimaan innity sehinggakan ada antara blogger anggap ia seperti “naik pangkat”.

Terima Kasih Innity Kerana Sudi Menerima Xpresi 2

Innity ini juga menawarkan pendapatan yang agak lumayan berbanding syarikat lain sehinggakan ada antara blogger yang mendapat lebih dari 5,000 sebulan hasil dari kerjasama pengiklanannya.

Saya orang baru dalam innity ini, diharap suatu hari nanti saya juga menjadi seorang blogger yang berjaya seterusnya mampu untuk menggunakan kelebihan itu untuk lebih mendidik, membantu serta berbakti kepada agama, keluarga, dan masyarakat. Doakanlah kejayaan saya wahai sahabat..

Mulai esok..saya akan lebih bersemangat dan menyediakan bahan-bahan untuk sahabat yang singgah ke xpresi ini, semoga sahabat gembira dan memperoleh sesuatu dari singgah di xpresi yang serba kekurangan ini.

10 thoughts on “Terima Kasih Innity Kerana Sudi Menerima Xpresi”

  1. Wah, tahniah pizi..semoga lebih cemerlang..xpresi ni bagus, rajin jgk akak singgah sini.. :rotfl: :rotfl:

    1. Hehe..resepi dia senang jer..kembali pada niat asal nak berblog..tulis apa yang kita minat dan gembira untuk sampaikan..ia membuatkan penulisan kita menarik dan asli..

  2. Tahniah bro..ko mmg sorang yg cekal..lama aku ikuti pekembangan xpresi ni..tahniah skali lagi.. 😉 :yes: :yes:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top