Wallpaper dan Banner Percuma Hari Raya Aidilfitri

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Hari raya aidilfitri dan dekat, mesti ada yang terigin nak hias blog dan komputer masing-masing dengan wallpaper dan banner hari raya percuma kan? Inilah salah satu punca saya tak update blog kemarin, disamping kerja yang banyak perlu diuruskan yang mana lebih penting, saya juga mula membuat wallpaper petang kemarin dan siap malam tadi.

Suasana Kampung
Jom Balik Kampung

Itulah hasil karya saya semalam, ok tak? Nak buat tu kena bersengkang mata hampir 30 minit untuk buatnya. Knape perlu buat? Ini adalah salah satu penghargaan kepada pelawat xpresi serta pelawat-pelawat dari kumpulan media Cr Inovasi Ekspresi Ent yang selalu singgah ke laman web/blog kami.

Percuma

Ia, saya sebutkan sekali lagi percuma. Hasil saya itu saya berikan percuma tanpa syarat paksaan dan apa-apa kos. Ditambah lagi tulisan alamat web pada wallpaper bekenaan juga saya akan tukarkan kepada link anda jika anda mahukan.

Tujuan saya bagi percuma ni untuk menjimatkan masa sesiapa sahaja untuk membuat banner dan wallpaper ni, disamping merapatkan hubungan antara sahabat.

Saiz

Yang ada sekarang ni saiz wallpaper dan saiz 400x300px, tapi kalau nak saiz lain pun boleh saya tolong buatkan.

Bagaimana nak dapatkan?

Senang  sahaja, Klik Sini untuk hubungi saya, jangan bimbang saya tak marah 🙂

Kalau nak flash banner raya gerak-gerak percuma juga boleh KLIK SINI

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
akem
akem
Guest
3 years ago

Salam mohon tuan apa kelebihan jika saya mengambil MD di Poland atau Indonesia dan MBBS di India. Saya berminat untuk menjadi pakar dalam bidang perubatan dan surgeri pada masa akan datang. Jadi mana pilihan yang perlu saya buat. saya ada membaca blog yang mengatakan jika ambil MD saya tidak boleh ke operation theater berbanding jika saya mendapat MBBS sebab dalam MBBS telah ada kelulusan pembedahan.Mohon tuan bantuan pandangan daripada tuan. terima kasih atas perhatian tuan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x