Warna Baju Kegemaran

Hargai Kami, Kongsi Info Ini Pada Rakan Anda !
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Print this page
Print

Dari rajah menunjukkan hasil keputusan undi pelawat xpresi.org terhadap warna pakaian pilihan ketika ingin keluar bersiar. Undian ini dibuat bagi mencari warna kegemaran terbanyak yang dipilih serta undian ini dibuat bagi menghubungkait warna dengan personaliti individu.

Dari rajah, jelas menunjukkan warna hitam menunjukkan undian tertinggi iaitu 23% berbanding warna oren yang paling sedikit iaitu hanya 6%. Warna hitam ini pada mula undian ini dibuka ia menunjukkan kadar kenaikkan yang sangat perlahan tetapi mengalami peningkatan mendadak bermula pada hari rabu sehingga hari ini.

Kedua tertinggi ialah dari warna Biru iaitu 18%, unggu 16% berkongsi tempat dengan Hijau. Warna Putih iaitu berlawanan dengan hitam hanya mendapat tempat ke 6.

Mungkin sahabat tertanya-tanya apakah maksud warna-warna yang dipilih serta pengertiannya dengan personaliti. Sebenarnya pernah saya membuat penulisan tentang warna dan ertinya yang sahabat boleh bacanya di artikel bertajuk “ warna dan ertinya “.

 

p/s : Jangan lupa untuk Join kami di Telegram untuk lebih pantas menerima berita Kerja kosong atau permohonan lain seperti biasiswa. Join Telegram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here