Warna Baju Kegemaran

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Hargai Kami, Share Pada Rakan Anda:

Warna Baju Kegemaran 1Dari rajah menunjukkan hasil keputusan undi pelawat xpresi.org terhadap warna pakaian pilihan ketika ingin keluar bersiar. Undian ini dibuat bagi mencari warna kegemaran terbanyak yang dipilih serta undian ini dibuat bagi menghubungkait warna dengan personaliti individu.

Dari rajah, jelas menunjukkan warna hitam menunjukkan undian tertinggi iaitu 23% berbanding warna oren yang paling sedikit iaitu hanya 6%. Warna hitam ini pada mula undian ini dibuka ia menunjukkan kadar kenaikkan yang sangat perlahan tetapi mengalami peningkatan mendadak bermula pada hari rabu sehingga hari ini.

Kedua tertinggi ialah dari warna Biru iaitu 18%, unggu 16% berkongsi tempat dengan Hijau. Warna Putih iaitu berlawanan dengan hitam hanya mendapat tempat ke 6.

Mungkin sahabat tertanya-tanya apakah maksud warna-warna yang dipilih serta pengertiannya dengan personaliti. Sebenarnya pernah saya membuat penulisan tentang warna dan ertinya yang sahabat boleh bacanya di artikel bertajuk “ warna dan ertinya “.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments