Category: Diari Abe G

Cabaran Hujung Tahun Xpresi

Lama juga tak menulis dlm diari ni, utk kali ni sy nak sentuh sikit pasal masalah dihujung tahun 2015 dalam pengurusan xpresi.org ini. Walaupun xpresi dah bertapak lebih 5 tahun, hujung tahun 2015 inilah saat paling sukar utk sy uruskan. Pelbagai masalah timbul dan terlalu banyak …

Sebaran Jawatan Kosong dan Maklumat Pekerjaan

Berkaitan jawatan kosong ini rupanya lama kami tinggalkan. Sebenarnya sebaran jawatan kosong ini memang bermanfaat kepada ramai orang, terutama sekarang ini memang sukar mencari pekerjaan. Kami terpanggil untuk mengulas berkaitan jawatan kosong ini berikutan email terpilih yang memberikan cadangan untuk xpresi meneruskan sebaran kerja kosong terkini. …

Cadangan Anda Diperlukan Untuk Pihak Kami

Seperti biasa kami menerima email yang mempunyai pelbagai tujuan. Antara email yang kerap diajukan adalah berkaitan pertanyaan berkaitan masalah akademik dan kerjaya. Ada juga email yang memerlukan nasihat dan bantuan tentang masalah peribadi yang dialami sesetengah pelawat kami. Kemarin kami menerima satu email yang menarik berkaitan …

Sedang Sibuk, Maaf Tidak Dapat Bantu

Salam, pengguna dan pelawat xpresi yang dikasihi, setelah sehari saya tidak buka xpresi ini, saya lihat ada 50 lebih komen dan pertanyaan pelawat. Saya mohon maaf kerana buat masa ini saya tidak boleh menjawab sebarang pertanyaan sebab kini saya sangat sibuk dengan urusan penting dan sedang …

Dapatkan Hadiah Wang Tunai Serta Rakan Komuniti

I Love Sahabat Wah, macam gempak la tajuk tu, mesti laju kawan-kawan datang baca.. tidaklah wang tunai yang ratusan atau ribuan, soal duit bukanlah menjadi keutamaan, cuma nak mengajak rakan dan pelawat xpresi ni LIKE fan page I Love Sahabat. Kenapa I Love Sahabat Bunyi macam …
Jawatan penulis sambilan diperlukan( Maklumat Lanjut )