Cadangan Anda Diperlukan Untuk Pihak Kami

Seperti biasa kami menerima email yang mempunyai pelbagai tujuan. Antara email yang kerap diajukan adalah berkaitan pertanyaan berkaitan masalah akademik dan kerjaya. Ada juga...

Pertandingan Sulung PSKPPS Kelab Bola Sepak/ Futsal SMATIM FC 2015

Baru-baru ini iaitu pada 11-12 Sep 2015 salah satu kelab futsal tajaan xpresi.org beraksi untuk pertama kali di pertandingan terbuka sejak penubuhannya 2014 menerusi...

Sedang Sibuk, Maaf Tidak Dapat Bantu

Salam, pengguna dan pelawat xpresi yang dikasihi, setelah sehari saya tidak buka xpresi ini, saya lihat ada 50 lebih komen dan pertanyaan pelawat. Saya...

Dapatkan Hadiah Wang Tunai Serta Rakan Komuniti

I Love Sahabat Wah, macam gempak la tajuk tu, mesti laju kawan-kawan datang baca.. tidaklah wang tunai yang ratusan atau ribuan, soal duit bukanlah menjadi...

Selamat Hari Raya Eiduladha

Salam Aidiladha Tinggal beberapa jam sahaja lagi untuk umat islam menyambut hari raya haji, atau hari raya eiduladha. Perayaan ini adalah sebagai tanda kesetiaan umat...

Selamat Menempuh Penilaian Menengah Rendah PMR 2011

Selamat Menjawab PMR dan Persediaan Hampir PMR Selamat Berjuang Nampaknya yang ditunggu telah tiba, yang pastinya kedatangannya tidak boleh dielakkan. Bertahun lamanya belajar, kini ia kunjung...

Terima Kasih Sahabat Kerana Ucap Hari Lahir

Selamat Hari Lahir Setelah seharian menguruskan banyak urusan akhirnya malam ni lah ada sedikit kesempatan untuk buka xpresi ni, Semalam baru sahaja xpresi.org 100% pulih,...

Banner flash Percuma Terbaik Hari Raya Aidilfitri

Ok, saya juga ada sediakan banner percuma berbentuk flash hari raya aidilfitri yang semestinya terbaik bagi saya :)  Hasil kerja ini saya khaskan kepada...

Wallpaper dan Banner Percuma Hari Raya Aidilfitri

Hari raya aidilfitri dan dekat, mesti ada yang terigin nak hias blog dan komputer masing-masing dengan wallpaper dan banner hari raya percuma kan? Inilah...

Selamat Kembali Warna Warni Xpresi

Malam ni dah tamat ujikaji saya bekenaan baiki paparan xpresi, susah betul uji cuba bila tak tahu banyak tentang IT ni. Lebih 2-3 sistem...

Aku Tidak Akan Mengalah

Wah, bunyinya macam kecewa, :) tapi itulah hakikat yang berlaku pada xpresi sekarang. Jika kawan-kawan perasan pengunjung mula menurun 2 hari lepas. Kenapa? Biasalah adat berusaha,...

Kedai Online Pertama Xpresi.org

Salam rakan xpresi, kali ini ingin saya perkenalkan Kedai Online xpresi yang diberi nama Xpresi shop merupakan salah satu urusniaga dibawah kelolaan CR Inovasi Ekspresi...

Penubuhan Syarikat dan Tanggungjawab

Salam rakan xpresi.org sekalian, maaf kerana hampir 2-3 hari membisu dan ianya akan berlarutan lagi beberapa hari. Untuk kesempatan ini, abe G nak maklumkan...

Sedang Mengusahakan Sesuatu

Assalamualaikum dan selamat malam, malam ni sengaja nak isi kategori Diari Abe G dengan sesuatu yang agak rahsia..Bukanlah rahsia yang besar sangat, cuma 2-3...

Terkini

Menarik Lain